Lid worden

Lid worden

Hebt u behoefte aan meer informatie over HMC of een van onze activiteiten, stuur dan een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. E-mailadressen vindt u op de pagina organisatie.

Wilt u de clubavond een keertje uitproberen? Neem dan contact op met de Intern Wedstrijdleider. U kunt ook gewoon binnenlopen op onze clubavond en daar eens rondkijken, vooraf aanmelden is bij HMC niet verplicht. U kunt zich ook dus ook op de speelavond zelf tot 20.10 aanmelden bij de Intern Wedstrijdleider. U kunt twee weken vrijblijvend kennis maken met onze vereniging. Wij zorgen dan voor tegenstanders van uw speelsterkte. Informatie over onze speel locatie en speeldata vindt u op de pagina locatie en de jaarplanning.

Besluit u lid te worden, mail dan uw persoonsgegevens aan de secretaris (naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer). Geeft u ook aan of u al eerder lid was van een schaakvereniging.

Contributie

Voor het seizoen 2022-2023 gelden de volgende contributiebedragen:

Volwassenen € 120,–
Senioren (70 jaar of ouder) € 80,–
Jeugd (20 jaar of jonger) € 100,–

Enkele noten:
–  Voor de jeugdleden die gebruik maken van het stappenleerboek zullen de kosten à € 5,00 tegelijk met de inning van de contributie worden verrekend.
–   Voor leden die in aanmerking komen voor de bepalingen van het ledenfonds geldt, na een verzoek hiertoe aan het bestuur, een gereduceerde contributie van € 25,00

Opzeggen
Mocht u besluiten uw lidmaatschap op te zeggen, mailt u dit dan aan de secretaris.