2e rapidavond weer druk bezocht

De tweede rapidavond van dit seizoen (op 22 december) was weer goed bezocht. Met 28 deelnemers was het tevens de drukst bezochte avond van dit hele jaar. Een kort verslag en de tussenstand na 2 avonden:

De 2e rapidavond van dit seizoen was weer een groot succes. Naast alle kanonnen waren er ook veel jeugdleden en ouders daarvan die meededen. Winnaars van de tweede avond met 3 uit 3 werden Sjoerd van Roon en Thomas Mollema. Gevolgd door Amir Asa en Tiago Omnes met 2,5 uit 3.

Thomas Mollema heeft hiermee in de tussenstand de leiding overgenomen van Hrdya Dinanath en Mark Huizer, die we nog wel terugvinden op plek 2 en 3.

Verder nog vermeldenswaardige prestaties van Bas Kelderman en Xiheng Zhang die ondanks de pittige tegenstand een plek net buiten de top 10 bezetten (Xiheng had een gemiddelde tegenstand van ruim 1950 op de tweede avond). En van Raemon Verhoeven die met 1,5 uit 3 de beste ‘vader van’ werd deze avond.

Note: Spelers die de eerste avond afwezig waren hebben daar in de tussenstand 3 verliespartijen voor gehad (foutje van mijzelf met het aanmelden van deze spelers). Het heeft verder geen effect op de tussenstand.

Dit bericht is geplaatst in Interne competitie, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie