Maar liefst 13 HMC-ers bij het Goirles Weekend Toernooi

Afgelopen weekend gingen we met een grote groep HMC-ers naar het Goirles Weekend Toernooi (GWS). Dit toernooi werd over zes rondes gespeeld. Ronde 1 werd gespeeld op vrijdag 25 augustus, vervolgens waren er drie rondes op zaterdag en werd het toernooi afgesloten met twee rondes op zondag. Behoorlijk intensief als je alle rondes speelde.

We waren met een gemêleerd gezelschap: maar liefst vijf jonge jeugdspelers: Lars, Hrdya, Tiago, Zoe en Xiheng. Dan de spelers van de Bossche bende: Rick, Bram, Mike en Tim en tot slot Davoud en ikzelf (Henk).

HMC-ers op het GWK, helaas ontbreken Rick en Davoud op de foto

Bram werd met 5,5 uit 6 gedeeld eerste in de C-groep (tot 1500 ratingpunten). Tim, Mike, Tiago en Xiheng volgden met 3,5 uit 6 en Lars kwam daar maar een half puntje achteraan met 3 uit 6. Voor Zoe waren de spelers net een maatje te groot, maar wel knap dat ze het heeft geprobeerd.

Ikzelf speelde samen met Rick in de B-groep. Rick kon er helaas de laatste dag niet bij zijn, anders had hij nog voor de eerste plaats kunnen gaan. Ik speelde een beroerd toernooi. Uiteindelijk haalde ik 2 punten.

Hrdya en Davoud speelden in de A-groep. Davoud had geen gelukkig toernooi en speelde de laatste dag niet meer mee. Hryda startte de eerste ronde met een nul waardoor hij in de tweede ronde een bye kreeg. Daarna wist hij uit vier rondes toch nog 2,5 punten te halen.

Al met al was het een erg leuk toernooi en zat de stemming er bij de HMC-ers goed in!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie