Partij van het jaar 2022/2023

Het heeft even geduurd maar de Jury was er over uit: de partij van het jaar seizoen 2022/2023. Het is de partij tussen Thomas en Hrdya uit de interne competitie geworden.

Hryda was helaas gister niet aanwezig, dus volgende week komt er hopelijk nog een foto van de prijswinnaars met hun prijzen. Maar bij deze beide van harte gefeliciteerd mannen! En hieronder het originele verslag van Thomas met de partij

Gisteravond speelde ik tegen Hrdya bij de interne competitie. Ik mocht mijn koppositie verdedigen, die ik had verkregen doordat Hrdya vorige week Davoud met sterk spel een nederlaag bezorgde. Hrdya stond derde bij aanvang van de partij en had nog 100%.

Het werd een complexe partij na een onorthodoxe opening, waarbij ik pas op zet 15 met een van mijn centrale pionnen speelde.

Zie hieronder de partij met mijn commentaar erbij.
{Als je op een zet klikt dan komt het bord erbij en hoef je de partij niet te visualiseren šŸ˜‰ }

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie