Tussenstand Rapid

Afgelopen vrijdag (17 mei) was alweer de 5e rapidavond van dit seizoen. En met 28 deelnemers ook direct de best bezochte avond van het hele jaar (zowel rapid als klassiek). Mooi dat we als club op de vrijdag weer zo in de lift zitten! Het is fijn om alle tafels bezet te zien met borden en spelers. Een kort verslag en de tussenstand na de 5e avond:

De avond kende met 3 uit 3, 3 winnaars maar eigenlijk 1 echte winnaar. Kees van den Nieuwenhof en Matthijs Vogels pakte beide deze avond 3 uit 3, maar Thomas Mollema legde 1,75e hand op de rapid bokaal van dit jaar. Met 3 punten voorsprong en een beter onderling resultaat, moet het wel heel gek lopen wil Thomas er niet met de Rapid-beker vandoor gaan. Maar de resultaten op de laatste avond gaan x1,5, dus wellicht komt er nog een verrassing.

Kees en Matthijs natuurlijk ook gefeliciteerd met hun prima prestaties deze avond. 3 uit 3 is natuurlijk gewoon de maximale score, knap resultaat mannen!

Verder was zoals bijna gebruikelijk Henk Mollema ook weer goed in vorm, hij moest het helaas afleggen tegen zoon Thomas, maar pakte verder wel Bram Sekreve en Davoud Moghaddan in en mengt zich daarmee weer in de strijd om de podiumplaatsen. En ook Dominique Kroon beleefde een goede avond door Michel Timmer en Roan Lenting op een nederlaag te trakteren.

Tot slot nog 2 nieuwkomers: Paul Janssen die het met 1,5 uit 3 zeker niet onverdienstelijk deed en Sven Morelis (zoon van), die helaas 3 nederlagen moest slikken, maar die nog bij de jeugd actief is, dus daar zullen de punten in de toekomst zeker nog wel komen.

Tot slot de tussenstand. De beste 4 avonden per speler tellen. In het rood ziet u weggestreepte avonden (dit geld tot op heden alleen voor Derk-Jan en Rick Smit). De in het oranje weergegeven spelers zijn nu 4 avonden geweest en bij hun zal het slechtste resultaat komen te vervallen indien zij op de laatste rapidavond (5 juli) aanwezig zijn.

Dit bericht is geplaatst in Interne competitie, Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie