Het was een Goede Vrijdag

Goede Vrijdag, altijd een mooie schaakdag. Deze keer met de halve finale van de B-beker en een rapid avond. Het het werd zeker een Goede Vrijdag voor HMC

Maar liefst 5 potentiĆ«le nieuwe leden op deze rapid avond: Huub Landaman, Kasper Strzeszewski, Tom Mulder, Wessel de Leeuw en Lennart Joosten. En met 24 man was de avond ook weer goed bezocht. Het deelnemersveld bestond naast de ‘potentials’ uit een mengeling van recente aanwinsten en de grote kanonnen. Davoud Moghaddan, Niek Philipsen en Hryda Dinanath wonnen alle 3 hun 3 partijen pakten daarmee de topscore van de avond. Eervolle vermelding voor de nieuwelingen en recente aanwinst: Kasper Strzeszewski, Tom Mulder en Diego Verhoeven die alle 3 2 wedstrijden wisten te winnen. Laat zien dat de overstap van online naar de club zeker haalbaar is! (na het verslag over de B-Beker vind u de tussenstand van het rapidkampioenschap)

 

Naast de rapid avond was er ook de halve finale B-Beker waar Pieter Steijlen, Jari Rijnen, Mike Adriaanse en Henk Mollema op overtuigende wijze ’t Paardje aan de kant schoven. Met een 3 – 1 overwinning werd een finaleplaats veiliggesteld. Jari en Mike wonnen, Pieter en Henk speelde remise, waarbij beide wel dachten dat er op een moment meer in zat. Maar nog steeds ongeslagen (zowel als team als alle individuele spelers) gaat HMC vrijdag 19 april op jacht naar de B-Beker tegen BSV. (zie helemaal onderaan het artikel voor de individuele uitslagen)


Pieter en Henk hier tegen elkaar in actie op een andere avond, beide deze keer remise.

De stand bij de rapid na 4 avonden:

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie