HMC 6 kampioen van de Zaterdag 1e Klasse A

Ongenaakbaar en onverslaanbaar werden de sterren van de toekomst vorige week zaterdag kampioen van de NBSB Zaterdag 1e Klasse A. Xiheng Zhang, Tiago Omnes, Lars Verhoeven en Henk Mollema wonnen in een onderlinge confrontatie met 3 – 1 van directe concurrent SV ODI 1.

De mannen van TC Henk Mollema wonnen dit seizoen al hun (6) wedstrijden en hoefde daarbij slechts 1x meer dan 1 bordpunt aan de tegenstander te laten (2,5 – 1,5 tegen Oisterwijk 2). 3 van de teamleden van HMC eindigden in de top 10 van topscorers in de klasse (Lars Henk en Xiheng) waarbij Xiheng met 5 uit 5 zelfs topscorer van de klasse werd.

Ook ODI 1 kon ondanks hun sterke opstelling met 4 spelers boven de 1800 geen halt toeroepen aan de HMC mannen die dit seizoen de 1e Klasse A in een ijzeren houdgreep hielden. Xiheng speelde een partij op maar liefst 97% (!!) nauwkeurigheid en pakte een vol punt, ook Tiago liet zich niet onbetuigd met een overtuigende pot waarmee het kampioenschap al snel binnen was.

Lars en Henk voegden daar allebei nog een halfje aan toe zodat met een 3 – 1 overwinning het kampioenschap (en de bloemen) werd(en) binnen gehaald.

Gefeliciteerd met jullie kampioenschap mannen!

Voor de volledigheid de cijfers:

Dit bericht is geplaatst in Zaterdagcompetitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie