Wisselende resultaten avondteams

Afgelopen week speelden HMC A,B en C een doordeweekse externe wedstrijd. Het werd een week met wisselende resultaten.

HMC B trapte de externe week voortvarend af op woensdag met een 3 – 1 overwinning op Stukkenjagers B. Cees Nuijten kreeg in de opening een stuk cadeau en won eenvoudig. Jari Rijnen en Rick Smit kwamen met voordeel uit de opening, beide tegenstanders misten ergens een remise variant en daarna trokken beide hun voordeel over de streep. Ook Wim van Oostrum leek lang goed te staan, maar ging in de tijdsnoodfase onderuit.

HMC A ging op donderdag pijnlijk onderuit bij De Raadsheer A. Op de topborden was het vrij gelijkwaardig en daar verloor Piet van Eijndhoven helaas, maar won Caspar Hermeling. Echter aan de borden waar HMC A het verschil zou moeten maken speelde Bent Schleipfenbauer gelijk en ging Amir Asa in de tijdsnoodfase zelfs ten onder in een betere stelling. 2,5 – 1,5 nederlaag dus het resultaat.

HMC C sloot de week op vrijdag af met een thuiswedstrijd tegen het sterke RDS A. Henk Mollema was niet helemaal fit en speelde ook tegen de sterkste tegenstander, Henk geloofde dat er meer in zat maar dolf helaas wel het onderspit. Ook Henry speelde alleraardigst, maar verloor in de afwikkeling naar het eindspel in een combinatie helaas een toren. Pieter Steijlen en Richard Jongeneel moesten daardoor voor de winst gaan. Bij Pieter lukte dat via een knappe overwinning. Helaas ging het bij Richard mis, die voor het team door moest in gelijke stelling met een remise aanbod en vanwege het gaan voor de winst helaas nog verloor. Maar HMC C verkocht de huid duur, zeker gezien het rating verschil.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie